De kracht van ‘zijn’. De fijne energie van het voormalige klooster met de fijne ruimtes helpt je daarbij. Gewoon zijn. Met alles wat er is en wat weer gaat.

Niet hoeven nadenken over werk, eten koken, kinderen en ook niet hoe jezelf te verbeteren. Je hoeft zelfs niet te ontspannen 🙂

Via yoga, ademhaling en meditatie ben je bij je lichaam, je geest en gevoel, zonder daar meteen op te hoeven reageren. Zijn met wat er is, dat observeren en in dat ‘hier en nu’ kun je de zindering van vrijheid door je voelen stromen.

Dan ontdek je vandaar uit wat je nodig hebt, je speelsheid, wat je wil en de actie die past.

24 uur helemaal voor jou!

Je voelt je na afloop op allerlei manieren gevoed.

Welkom bij het 24 uurs yoga retraite!

 

Praktische informatie

Wat: 24 uurs yoga retraite
Wanneer: za 2 okt 15u – zo 3 okt 2021 15u
Waar: Handel (Noord Brabant)|
Voor Wie: iedereen die zichzelf deze 24 uur gunt.
Yoga wordt gedifferentieerd aangeboden, dus geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde. Breng wat nieuwsgierigheid mee, yoga is meer dan alleen houdingen 🙂
Door wie: Jana Yoga (Tim) en Eigenwijs in Evenwicht (Monike)
Investering: € 198

 

Inclusief:

  • 1x Overnachting in eigen kamer met heerlijk matras en gedeeld sanitair
  • 3x heerlijke vegetarische maaltijden
    (1x diner, 1x ontbijt, 1x lunch)
  • Thee, koffie, citroenwater & wat lekkers
  • 2x yoga (mix van traditionele, hatha & yin yoga)
  • 1x adem & meditatie sessie
  • 1x loopmeditatie in de natuur
  • (+ extra spel/meditatie/klank)

Voel je Welkom!

 

Wie zijn we?

Monike is een ontdekker, een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze is coach in belichaming (bij rouw, stress en zingevingsvragen) systemisch begeleider en yoga docent en heeft rijke ervaring in het begeleiden van mensen (speciaal de diepzeeduikers in het leven). Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen (o.a. in meditatie, adem, personal training) . Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leven ze met twee geweldige kinderen en bieden ze naast korte en lange retraites, ook een jaaropleiding in Embodiment. Met onze kinderen Jana en Isha leefden we een geweldig jaar in India (2017/2018) en delen onze ervaringen de wijde wereld in. We geloven in de kracht van voorleven om oude wijsheden door te geven met speelsheid, diepgang en avontuur. Met als drijfveren: belichaamd leven, verbinding, het herontdekken van onze menselijke natuur en heerlijke ervaringen waarin het leven stroomt.

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326 | tim@janayoga.nl

 

De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Eerdere data

za 22 mei 15u – zo 23 mei 2021 15u Outdoor Mini!

za 13 mar 15u – zo 14 mar 2021 15u verzet ivm maatregelen

za 10 okt 15u – zo 11 okt 2020 15u VOL | lange wachtlijst

Za 29 feb 15u – zo 1 mrt 2020 VOL

Za 30 nov – zo 1 dec 2019 VOL

Za 9 mar 15u – 10 mar 15u 2019 VOL

Ook eens met kind of je hele gezin in deze omgeving genieten? Welkom bij een van onze familie 3 daagse met yoga en spel 

Of ga mee op avontuur (mei 2021) in de krachtige stilte en natuur van de Hoge Franse Alpen tijdens de Yoga en Outdoor retraite nog 2 plekken vrij

Of liever persoonlijke reisbegeleiding?