Wat kun je verwachten?
24 uur helemaal voor jou! Je voelt je na afloop op allerlei manieren gevoed.

De kracht van zijn, met de hulp van de fijne energie van het voormalige klooster. Zijn met alles wat er is en wat weer gaat. Niet hoeven nadenken over werk, eten koken, kinderen en ook niet hoe jezelf te verbeteren. Je hoeft zelfs niet te ontspannen 🙂

Via yoga, ademhaling en meditatie ben je bij je lichaam, je geest en gevoel, zonder daar meteen op te hoeven reageren. Als het bij je aansluit kun je schrijfopdrachten doen die je mee naar binnen (en buiten) nemen. Observeren en hier en nu een zindering van vrijheid voelen stromen. Dan ontdek je misschien vanzelf wat je nodig hebt, je speelsheid, wat je wil en de actie die past.


✨ Inclusief

✅ 1x Overnachting in eigen kamer met heerlijk matras en gedeeld sanitair
✅ 3x heerlijke vegetarische maaltijden
(1x diner, 1x ontbijt, 1x lunch)
✅2x yoga (traditionele, hatha & yin yoga)
✅ 1x adem & meditatie sessie
✅ 1x schrijfmeditatie in de natuur

✨ Voor wie?
iedereen die zichzelf deze 24 uur gunt.

✨ Je investering

€149 all in

Mail / bel ons om je aan te melden! Ook voor specifieke wensen of vragen:
tim@janayoga.nl | monike@eigenwijsinevenwicht.nl | 06-20002326

✨ Wie zijn we?

Monike is gezinscoach, systemisch begeleider, hsp expert en yoga docent. Ze heeft een rijke ervaring in het begeleiden van mensen. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor openheid en vertrouwen waaruit de ander kan groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur). Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

We leefden als gezin onlangs een geweldig jaar in India en delen graag verder. We geloven in de kracht van voorleven om oude wijsheden door te geven met speelsheid, diepgang en avontuur. Met als drijfveren: verbinding, het herontdekken van onze natuur en je een heerlijke ervaring bieden.

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers, fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! In de tuin staat een speeltoestel voor de kinderen. Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van de natuur, rust en ruimte.

Tim, Monike en hun kinderen Jana en Isha zijn samen als gezin op reis en nemen jullie graag mee!