24 uur voor jou – met yoga, luchtig ongemak, een speelse basis en heerlijk eten vers uit de tuin 2-3 oktober 2021

De kracht van ‘zijn’. De energie van het voormalige klooster met de fijne ruimtes helpt je daarbij. Gewoon zijn, met jezelf in al je vormen, ontdekken, spelen met ongemak, adem en grenzen. Eigenlijk met alles wat er is en ook weer gaat 🙂

Niet hoeven nadenken over werk, eten koken, kinderen en ook niet hoe jezelf te verbeteren. Je hoeft zelfs niet te ontspannen 🙂

Via yoga, ademhaling, spel en meditatie ben je bij je lichaam, je geest en gevoel, zonder daar meteen op te hoeven reageren. Zijn met wat er is, dat observeren, soms een spontane impuls volgen in dat ‘hier en nu’ en een zindering van vrijheid door je voelen stromen. Dan ontdek je vandaar uit wat je nodig hebt, je speelsheid, wat je wil en de actie die past. Kortom 24 uur helemaal voor jou!

Je voelt je op allerlei lagen gevoed en geïnspireerd na afloop. Breng nieuwsgierigheid mee naar jezelf en wat er allemaal in je lichaam schuilt aan emoties, wijsheid en bruisendheid!

 Praktische informatie

Wat: 24 uurs yoga retraite
Wanneer: za 2 okt 15u – zo 3 okt 2021 15u
Waar: Noord Brabant
Voor Wie: iedereen die zichzelf deze 24 uur gunt.
Yoga wordt gedifferentieerd aangeboden, dus geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde. Breng openheid mee, yoga is meer dan alleen houdingen 🙂
Door wie: Jana Yoga (Tim) en Eigenwijs in Evenwicht (Monike)
Investering : € 198

Inclusief:

  • 1x Overnachting in eigen kamer met heerlijk matras en gedeeld sanitair
  • 3x heerlijke vegetarische maaltijden
    (1x diner, 1x ontbijt, 1x lunch)
  • Thee, koffie, citroenwater & wat lekkers
  • 2x yoga (mix van traditionele, hatha & yin yoga)
  • 1x adem, spel & meditatie sessie
  • 1x loopmeditatie in de natuur

Voel je Welkom!

 Wie zijn we?

Monike is een ontdekker, een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze is coach in belichaming (bij rouw, stress en zingevingsvragen) systemisch begeleider en yoga docent en heeft rijke ervaring in het begeleiden van mensen (speciaal de diepzeeduikers in het leven). Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen (o.a. in meditatie, adem, personal training) . Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, ook Embodiment trainingen en binnenkort een jaartraining

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326 | tim@janayoga.nl

 De locatie

De accommodatie is een voormalig klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. Er is de ruime indrukwekkende kapelzaal, een yoga/meditatieruimte en een ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving, waar we op (innerlijke) ontdekking gaan. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Kies je liever voor een persoonlijke innerlijke reis? Dicht bij huis is er zoveel moois te ontdekken. Het huis dat je lichaam is en de manier waarop we verbinden met anderen, met de wereld, draagt een enorme wijsheid in zich. Klaar voor deze magische & ongemakkelijke reis? lees hier verder.

Eigenwijs in Evenwicht en Jana Yoga bieden sinds 2020 op verzoek intensieve individuele combinatie trajecten aan. Vraag naar de mogelijkheden, we maken een reis voor je op maat, om via bijzondere ontmoetingen met je lijf, adem, de aarde en de relaties en systemen waar je deel van uit maakt, jouw richting te ervaren. En met de eerste stap meer licht komt op je eigen pad.