Reisagent voor welzijn, zingeving en levenslust. Kijk in de reisgids voor speel- en ademruimte 

Groeiprogramma’s, coachtrajecten en retraites gebaseerd op principes van oeroude tradities, breinwetenschap en onze speelse basis.

BE SINCERE, NOT SERIOUS

Veerkracht helpt je na een dip te herstellen, maar jij wil vooral leven boven de 0-lijn, via sprankeling, verbinding en groei, om eigen-wijze stappen te zetten in een toekomst die je zelf kiest. Je waarden niet in je eentje ervaren en op de koelkast hangen, maar ze léven in relatie (met jezelf,  anderen, je team of de klas). 

Eigenwijs in Evenwicht gaat graag met je op expeditie naar levenslust, je adem, de betekenis die jij of je klas geeft aan emoties en het leven en de unieke bijdrage van elke mens vanuit het lichaam en je speelse oorsprong. Laat je door mij compassievol ontregelen. Kaders geven om te buiten te gaan en leren vertrouwen in het niet-weten. Preventief in de klas of een team, of op al op weg met stress, verlies, of overweldiging, steeds weer richting groei. 

Het volle leven – waar liefde het antwoord is, je dansende ziel de weg kent en je betekenisvol bijdraagt – omvat pijn en moeite die ons reisrichting geven. Open je voor de creativiteit van het leven en verdubbel ook bij stress je nieuwsgierigheid. 

Met ingangen als wetenschap en modderige spiritualiteit, tradities en oeroude wijsheden bied ik jou een systemische blik. Een open hart. En veel vragen, mogelijkheden en speelse ontregelmomentjes. 

RUIMTE VOOR ESSENTIE Een moment van stilte in jezelf. Daar begint het spelen, de oorspronkelijke wijsheid en onze interactie met de wereld. Alsof de tijd verdicht. Het leven vertraagt. Jij er meer bent. En meer fluitend door het leven gaat. 

Ik ben graag jouw reisagent als je je natuurlijke plek wil innemen en graag meer surft op de flow.

Strijdbaarheid of analyseren ken je inmiddels wel, nu kies je voor je waarden, diepe verlangens, relaties, spelend ontdekken én de pijn die daarbij zichtbaar wordt, zodat moeite kan transformeren naar moeiteloze levenslust. 

Voor een mooiere wereld. Bij jou binnen, in je team, klas, gezin en met de aarde waarop we wonen.

Meer levenslust voor snelle geesten, via het lichaam en modderige spiritualiteit, kies je reis:
  • Gratis reisjes naar binnen – E-book | adem & speel poster | video serie ‘Meer levenslust via je lijf’ 
  • Online reis ‘moeiteloos leven start in je lijf’
  • Retraitereis dichtbij huis: 24-uur in een voormalig klooster 
  • Retraitereis in de Franse Hoge Alpen: Yoga & Outdoor
  • Gezinsreis: 3 dagen verbinden en verruimen 
  • Individuele 3 maandse expeditiereis: zingeving en levenslust
  • Rouwreis in liefde naar ommekeer 
  • Avontuurlijke reis als ouder met je (innerlijke) kind
  • Schoolreizen: Yoga in de Klas jaarreis | Leren met rouw en verlies 

Trainingen voor  leerkrachten, ouders en bedrijven
Een emotineel en fysiek gezond mens in een passende omgeving brengt waarde aan de hele samenleving. Dat betekent ook het lichaam en de eigen behoeften kennen, zelfregulatie, verbinden en communiceren. Weten wat welzijn is. Hoe gaan we meer levenslust  en vrijheid ervaren? Wat is zelfzorg en hoe zijn patronen te doorbreken? Hoe hebben emoties rondom verlies te maken met levenslust en liefde? Hoe hangt onze kijk op stress samen met levenskracht? Neem contact op voor een training of workshop die past bij jouw team.