Alle reizen gaan uit van jouw heel-zijn en dat er niets gefixt hoeft, We zijn samen op ontdekking in elk moment, via ons natuurlijke speelse basis en steeds weer in-relatie-zijn. In een veilige relatie met je lichaam, vele vormen en de buitenwereld, vindt je namelijk als vanzelf de kracht en ruimte om te groeien. Een mens wordt geboren met een groei-instinct 😉

1 Retraite-reizen re-ti-ra-re – terugtrekken. Een moment of een periode vasten van het dagelijkse leven is weldadig en oeroud. Het is herijking, herstel, ontdekking en vrije ruimte. Misschien wel je speelse natuur herontdekken, innerlijke vrijheid ervaren, verrast worden door andere keuzes en ontmoetingen (ook innerlijk).

Retraite reizen: individueel, of met je kind, in Nederland, of de Alpen

24 uurs retraite Nederland Retraitereis dichtbij huis: 24-uur in een voormalig klooster in een prachtige omgeving met yoga, meditatie, een uitnodiging te spelen met ongemak en heerlijk vegetarisch eten, vers uit de eigen moestuin. maart 2024 |

Yoga & Outdoor Franse Hoge Alpen Retraitereis in allermooiste uitzichten, schone berglucht, heerlijk eten en zowel de verstilling als de uitdaging van de Alpen. We wisselen outdoor (en soms indoor) yoga en meditatie af met avontuurlijk spel, bergtochten of raften. Ontdek je speelse kern, je groei en eigen natuur in de prachtig rauwe omgeving. (April 2024)

Mini retraite (1 dag) Speel en Leef! Met yoga en systemisch werken (2024)

2. Belichaamd Leiderschap 3 maands training Start in september. Denk aan een schuddende context om wat te ontregelen, te bekrachtigen en vooral te experimenteren en flow te ontdekken. Met theorie voor thuis, een persoonlijke intake, 5 hele live dagen samen doen vanuit het breinlichaam, en een online debriefing. Belichaamd-leiderschap !? Welkom op deze gave expeditie.

3. Persoonlijke reizen van binnen naar buiten. we gaan samen de expeditie aan in jouw natuur. Via systemische methodes, (tafel)opstellingen je lichaam, yoga, stem, adem en speelse experimentjes ontdek je waar je heen gaat, waar de stroom vrijer wil stromen en jouw levenslust. (Elk moment te starten in overleg)

Individueel expeditie traject voor jouw levensstroom en bijdrage
  • Individuele 3-6 maandse expeditiereis: zingeving en levenslust
  • Individuele 3 maand expeditie reis omgaan met hoogsensitiviteit
  • Rouwreis in liefde naar ommekeer
  • Adem- en massagereizen (gekleed, individueel) op afspraak
  • Avontuurlijke reis als ouder met je (innerlijke) kind
  • 3 maanden spelen met je stemklank en je authenticiteit herontdekken

Meer adem- en speelruimte in je lijf en missie met modderige spiritualiteit, voor snelle diepe denkers

Gratis reisjes naar binnen

Video serie ‘Meer levenslust via je lijf’ – meld je aan voor de 5 delige serie en doe hier mee met de eerste video – aandacht voor je lichaam https://youtu.be/ipNgUGmtqlk

Yoga en stress poster | vraag aan per mail monike@eigenwijsinevenwicht.nl


Voorbije jaren

School-reizen

Yoga @ school: Yoga in de Klas jaarreis

Yoga in de klas voor welzijn, zelfbewustzijn en gezond samenleven

Familie driedaagse Nederland 3 dagen verbinden als ouder(s)-kind(eren), verruimen en speels ontdekken. In een voormalig klooster met volop ruimte in een prachtige omgeving, kom je tot jezelf, elkaar en het onverwachte met yoga, spel, kampvuur en heerlijk vegetarisch eten vers uit de eigen moestuin. (Zomer VOL)