Embodiment – belichaam je leven
Integreer je levensfases en ontwikkeling

Voor wie ? Voor professionals die hun eigenheid omarmen om positief bij te dragen. We nemen je in deze introductietraining mee door je eigen ontwikkeling en verschillende levensfases, voor verdieping in je professie en meer flow in je leven. Leef het voor en geef het door.

Door wie ?
Tim van Jana Yoga & Monike van Eigenwijs in Evenwicht

Praktische gegevens:

  • Investering € 70,-
  • Wanneer: vrijdag 21 mei 2021 van 9.30 tot 12.30 uur
  • Locatie: Mudita Academie & Yoga, Willemstraat 15B in Eindhoven
  • Maximaal 10 deelnemers

We gaan deze dag aan de slag met systemische oefeningen, meditatie, ademhaling, visualisatie, (yoga)houding, en een speelse basis.

Je komt in contact met verschillende innerlijke delen en jij in allerlei fases en gezichten. Je gaat vooral veel ervaren, maar we geven ook een tipje van de theorie mee vanuit de Systemische visie, de yoga filosofie, de Polyvagaal theorie en de wetenschap van spelen. Emoties zijn deze dag kansen voor groei en er ontstaat ruimte voor bewegen, lachen, huilen en verstilling. We spelen met ongemak.

Alles om keuzes te maken die bij je passen, je innerlijke vrijheid te ervaren en je waarden krachtig uit te leven. Draag bij wat alleen jij als jij kan bijdragen. Breng vooral je nieuwsgierigheid mee en je speelse natuur wacht op je !

Meer info of meteen een Jaaa en aanmelden?

tim@janayoga.nl | monike@eigenwijsinevenwicht.nl | 06-20002326

Tim studeerde aan de Sporthogeschool, haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en volgde in Nederland opleidingen in meditatie, adem en personal training. Hij inspireert jong en oud hun potentieel te leven. Van yogacoach, tot yoga in de klas, in sportscholen, in het park, van yoga met dementerende ouderen tot opleider van (student)docenten. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Monike is een een reiziger in alle opzichten en een ontregelaar. Ze werkte 10 jaar als social worker en werkt de laatste jaren als reisagent in belichaming – bij rouw, stress en zingevingsvragen, naar speels bezield leven. Yogadocent (opgeleid in India), systemisch begeleider en volgt momenteel de jaaropleiding vol speelsheid ‘Theater van het Leven’, waar ze ook co-trainer is in meditatief bewegen. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.