Familie-yoga-ontregel-retraite – 14-16 augustus 2019
“Op reis in jezelf en je gezin” – een beleving van betekenis
Handel (NB)

Als ouder met je kind, of het je hele gezin genieten op een inspirerende plek in Brabant met lekker vegetarisch eten, opladen met yoga, meditatie, natuur, spel en een beetje door elkaar gehusseld worden via systemische oefeningen en spel om met nieuwe inzichten, energie en een gevoel van vrijheid thuis verder te gaan!

Wat kun je verwachten?
Stel je voor: Je wordt wakker op een plek waar mensen al eeuwen zingeving vinden. De kinderen gaan hun weg naar een creatieve activiteit en laten jou nog even van de stilte genieten. In je eigen tempo maak je je klaar voor traditionele yoga in de ochtend.
Na de les, met stromende energie en rust volg je de geur van vers gebakken brood naar de ontbijttafel waar je met de kinderen geniet van het eten.
Daarna word je als gezin uitgedaagd om je patronen speels ondersteboven te gooien en emoties & regels opnieuw te ontdekken. Daarmee ga je lekker samen naar buiten.
De dagen staan in het teken van het vieren van de verbinding en vrijheid in jezelf en met je gezin, soms wat onconventioneel. Breng dus een vleugje nieuwsgierigheid en moed mee op reis 🙂

✨ Inclusief

✅ 2 overnachtingen in een voormalig klooster in een eenvoudige familiekamer of 2 losse kamers
✅ De luxe dat er heerlijk vegetarisch uit eigen tuin voor je gekookt wordt
(2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)
✅ Alle workshops en activiteiten zoals: yoga, familie acroyoga, systemische werkvormen, spel & creativiteit, meditatie, mantrazingen, stiltewandeling, kampvuur
✅ Koffie, thee, limonade en fruit
✅ In de vrije tijd genieten in de kloostertuin en de omringende natuur: op loopafstand een kinderboerderij/speeltuintje en natuurlijk zwemwater

✨ Voor wie?
Voor jou als ouder/verzorger met je kind of met heel je gezin, om de alledaagse hectiek te doorbreken en met nieuwe sprankeling en inspiratie verder te reizen.
Speciaal voor kinderen van 6-12.

✨ Je investering

€395 ouder & kind
€195 extra volwassene
€95 extra kind

Mail / bel ons om je aan te melden! Ook voor specifieke wensen of vragen:
tim@janayoga.nl | monike@eigenwijsinevenwicht.nl | 06-20002326

✨ Wie zijn we?

Monike is gezinscoach, systemisch begeleider, hsp expert en yoga docent. Ze heeft een rijke ervaring in het begeleiden van mensen. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor openheid en vertrouwen waaruit de ander kan groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur). Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Uniek is dat ook Jana (10 jaar) en Isha (7 jaar) hun kwaliteiten inbrengen in de retraite. Jana gaf haar eerste les kinderyoga in India en zingt sanskrit mantras vanuit haar hart. Isha laat zien hoe je energie kan omzetten in beweging. In de vorm van yoga, breakdance en adem.

We leefden als gezin onlangs een geweldig jaar in India en delen de ervaringen van deze reis en andere levenservaringen graag. We geloven in de kracht van voorleven om oude wijsheden door te geven met speelsheid, diepgang en avontuur. Met als drijfveren: verbinding, het herontdekken van onze natuur en jullie een heerlijke ervaring bieden.

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers, fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! In de tuin staat een speeltoestel voor de kinderen. Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van de natuur, rust en ruimte.

Tim, Monike en hun kinderen Jana en Isha zijn samen als gezin op reis en nemen jullie graag mee!