De ontdekkingsreis in het leven is gegrond in speelsheid als basisemotie. Bij peuters en baby’s zien we dat goed, hoe ruime emoties als genot en tevredenheid diep lichamelijke beleefd worden, het vult hun ‘staat van zijn’, hangt samen met de verbinding met de ouders en en is basis voor hun acties naar buiten. 

Ergens namen we een afslag naar analyse, onafhankelijkheid en sterk doorgaan, zonder ons lichaamelijke basisplezier mee te nemen als kompas op de reis. 

Her-ontdek de voorwaarden waaronder jouw kern tot expressie komt en je flow ervaart. Geef je naast je lichaam ook je vormloze zelf bestaansrecht, zodat je kunt zijn met wat is.

Veerkracht helpt je na een dip te herstellen, een belangrijke basis. Het bruisende leven speelt af zich boven de 0-lijn, via sprankeling, verbinding en groei, met eigen-wijze stappen in een richting die je zelf kiest. Je waarden niet in je eentje ervaren en op de koelkast hangen, maar ze léven in relatie (met jezelf, anderen, je werk, team of de klas).

Maak een gratis reisje Naar Binnen van Eigenwijs in Evenwicht. Kies wat je nu past.

Levenslust in je lijf
Levenslust begint in je lijf
  1. JA ik wil de 5-daagse video serie met meditatie en visualisatie oefeningen ‘meer levenslust via je lijf’.

Hierin neem ik je via yoga en systemische technieken in 5 stappen mee. Kom aan in je lijf en hoef even niets. Activeer je parasympatische zenuwstelsel via je ademhaling. Bekijk systemisch de posities van je levenslust, de belemmering en jouzelf. Nodig zowel de belemmering als de levenslust uit in je lichaam om zich te laten zien en voelen. Meld je aan per mail monike@eigenwijsinevenwicht.nl

VOLGT BINNENKORT JA ik wil het E-book met theorie en oefeningen ’levenslustig rouwen‘

Adem en speel

VOLGT BINNENKORT JA ik wil de poster met oefeningen ‘Adem en Speel’

VOLGT BINNENKORT Ja ik wil de poster met oefening ‘yoga en stress ‘

VOLGT BINNENKORT JA, ik wil de poster hoogsensitiviteit en mijn brein