24 uur voor jou – yoga, ongemak, een speelse basis en de natuur 22-23 MEI 2021

Yes, een mini trainingsretraite met 24 uur voor jou, ondergedompeld in yoga (hopelijk buiten), meditatie, speels ongemak opzoeken, training van lef- en lachspieren en voor wie wil een koudetraining met ademhaling in een natuurplas vlakbij. Gezien de yoga en Outdoor week in de Alpen niet door kon gaan, gaan we deze 24 uur wat meer buiten doen dan in onze gebruikelijke 24 uurs retraites. Speciaal voor jou!

Een nacht in een eenvoudige eigen kamer in een monnikcel van een voormalig klooster, met gedeeld sanitair, heerlijk vegetarische eten, prachtige natuur, fijn programma aanbod en veel ruimte. Het is fijn dat de locatie onder de hotelregeling open mag zijn en trainingen en educatieve activiteiten doorgang mogen vinden in besloten plaatsen met inachtneming van de basismaatregelen.

Je voelt je op allerlei lagen gevoed en geïnspireerd na afloop. Breng nieuwsgierigheid mee naar jezelf en wat er allemaal in je lichaam schuilt aan emoties, wijsheid en bruisendheid!

Praktische informatie

Wat: 24 uurs Yoga & Outdoor mini trainingsretraite
Wanneer: za 22 mei 15u – zo 23 mei 2021 15u
Waar: Noord Brabant
Voor Wie: iedereen die zichzelf deze 24 uur gunt
Yoga wordt gedifferentieerd aangeboden, dus geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde. Breng ook hier nieuwsgierigheid mee, yoga is meer dan alleen houdingen 🙂
Door wie: Jana Yoga (Tim) en Eigenwijs in Evenwicht (Monike)
Investering: bestaat dit keer uit twee delen: A) €125 direct naar de locatie voor overnachting en 3 vegetarische maaltijden. B) Ons programma bieden we dit keer aan op basis van Dana / donatie dat na afloop (anoniem) gegeven kan worden. Kies wat voor jou op dit moment past en wat het programma je waard blijkt achteraf. Als je dit lastig vindt, kies dan bv €40 – €70 – €100. Handig om hiervoor contant geld mee te nemen.

 Inclusief: 

  • 1x Overnachting in eigen kamer, oude monnikencel met goed matras en gedeeld sanitair
  • 3x heerlijke vegetarische maaltijden
    (1x diner, 1x ontbijt, 1x lunch)
  • Thee, koffie, citroenwater & wat lekkers
  • 1x (buiten) yoga (mix van traditionele, hatha & yin yoga)
  • 1x adem & klank & speel sessie
  • 1x kampvuur meditatie
  • 1x Outdoor ochtend (incl stiltewandeling en shinrin-yoku oefeningen in de natuur, yoga en ademwerk aan het water en voor wie wil: koude training in de natuurplas)

Voel je Welkom!

 Wie zijn we?

Monike is een ontdekker, een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze is coach in belichaming (bij rouw, stress en zingevingsvragen) systemisch begeleider en yoga docent en heeft rijke ervaring in het begeleiden van mensen (speciaal de diepzeeduikers in het leven). Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen (o.a. in meditatie, adem, personal training) . Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.

monike@eigenwijsinevenwicht.nl

06-20002326 | tim@janayoga.nl

 De locatie

De accommodatie is een voormalig klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. Er is de ruime indrukwekkende kapelzaal, een yoga/meditatieruimte voor backup bij regen, en een ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving, waar we op (innerlijke) ontdekking gaan. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Kies je liever voor een persoonlijke innerlijke reis? Dicht bij huis is er zoveel moois te ontdekken. Het huis dat je lichaam is en de manier waarop we verbinden met anderen, met de wereld, draagt een enorme wijsheid in zich. Klaar voor deze magische & ongemakkelijke reis? lees hier verder.

Eigenwijs in Evenwicht en Jana Yoga bieden sinds 2020 op verzoek intensieve individuele combinatie trajecten aan. Vraag naar de mogelijkheden, we maken een reis voor je op maat, om via bijzondere ontmoetingen met je lijf, adem, de aarde en de relaties en systemen waar je deel van uit maakt, jouw richting te ervaren. En met de eerste stap meer licht komt op je eigen pad.