Op expeditie naar jouw top en de moeite die jij kiest

RUIMTE VOOR ESSENTIE Een moment van stilte in jezelf. Daar begint het spelen, de oorspronkelijke wijsheid van je lichaam en het leven en onze interactie met de wereld. Alsof de tijd verdicht. Het leven vertraagt. Jij er meer bent. En meer fluitend door het leven gaat.

Persoonlijke reizen zijn in principe trajecten waarop we samen op expeditie gaan in jouw natuur. Voor adem, klank, massage reizen kan dit in losse sessies of in trajecten. Via systemische methodes, (tafel)opstellingen yoga, stem, adem en speelse experimentjes ontdek je waar je heen gaat, waar de stroom vrijer wil stromen en jouw levenslust aanzwelt.

  • Individuele expeditiereis naar zingeving en levensenergie om je eigen manier van bijdrage aan de wereld te laten stromen, met lichaamsgerichte oefeningen en systemisch werk (3-4 mnd)
  • Avontuurlijke reis als ouder met je (innerlijke) kind (3-4 mnd) – Hand in hand, ondersteuning voor ouders tijdens de spiegel die sensitief opvoeden & kinderen begeleiden is.
  • Op reis met je (hoog)sensitiviteit en/of neurodiverse brein. We gaan voorbij het label, maar mét de waarde waar dat voor jou voor staat. We pakken je verleden op, maar niet om te ontrafelen. We zetten richting uit, om te ontdekken dat een andere kant nog meer blij brengt. Je gaat onderweg met het belichamen van waarden en dagelijkse keuzes en kijken systemisch wat het veld via je lichaam aan speelsheid en wijsheid meldt. Met ook een top-down ingang: psycho-educatie van het anders-dan-gemiddeld werkende brein, waar ook de Polyvagaal theorie vaak een fijne ingang is met HSP, HB of anders. 👣 Meestal een reis met top-down and bottom op incl patroon-ontworsteling 😉 (3-4 mnd)
  • Be the change-reis (6-10 mnd) – je kiest voor een van de reizen of een combinatie, langer en intensiever. Een stevige impuls in je transformatie, de ommekeer gaan waarmaken, ten volle leven – Be the change you want to see in the world – Ghandi.
  • Rouwreis: liefde na de dood (3 mnd). – Aandacht voor leven met jouw unieke verlies, rouw en (weer) openen voor levensliefde, in liefde naar ommekeer
  • Sesam open u (eenmalig) – Tafel- of vloerankeropstelling voor meer inzicht in je patroon of blokkade. Ervaar de ontdekking beweging op dieper niveau dan woorden
  • Ademreis of massageklankreis
  • Intensieve combinatie reis met twee reisgezellen: Jana Yoga en Eigenwijs in Evenwicht. Via yoga (het 8-voudige pad), adem en systemische sessie en breinweetjes bieden we context voor jouw route, jouw plek en evenwicht met de wereld om je heen (3mnd)

Tarieven persoonlijke reizen