Mogelijkheden & Tarieven voor persoonlijke reis & begeleidingtrajecten Informeer gerust bij andere wensen. Als onderstaande investering voor jou op dit moment niet (ineens) mogelijk is, voel je vrij contact op te nemen, dan bespreken we de opties.


Kennismaking (telefonisch/skype) 20-30 minuten | gratis

Richtingreis – 3 mnd | € 545

Individuele expeditiereis naar jouw zingeving en bruisendheid, via de ontdekking van jouw pad. Welke moeite en pijn vind jij het waard, om jouw waarden te leven?

Bewust en veerkrachtig met je sensitiviteit, verleden, richting en waarden, incl patroonontworsteling 😉. We reizen via lichaamsgerichte oefeningen, emoties, breinwetenschap, systemische beelden, speelse ontdekkingen naar jouw top!

inclusief:
– 3x opstelling/coaching (reken op 90-120 minuten per keer)
– 2x onlinecoaching
– integratieoefeningen voor thuis – ook licht ongemakkelijke 🙂
– tussentijds mailcontact

Be the change wereldreis– 6 mnd | € 1049

Jij wil meer, dieper, verder. Een stevige impuls in je transformatie, de ommekeer gaan waarmaken en ten gaan volle leven, leren spelen met keuzes en neigingen. Je gaat de uitdaging niet uit de weg en kent je zelf al heel behoorlijk en kan contact maken met je lichaam en emoties. Toch voelt je dat hier nog meer te ontdekken is en wil je een ervaren reisbegeleider, die spiritualiteit en de (prachtige en pijnlijke) aardse modderigheid beide kan ‘containen’.

De natuur leert ons via dag/nacht, de seizoenen, in- en uitademing en via de universele wetten, dat er een ritme is van contractie, expansie en verstilling. Dit toepassen in onze dagelijkse leven is super krachtig om voluit te leven je eigen manier van bijdrage aan de wereld te laten stromen.Je kiest voor een waanzinnig mooie intensieve reis in jezelf en je omgeving.

– 4x opstelling / coaching
– 2x onlinecoaching
– integratieoefeningen voor thuis met mailcontact
– PLUS 1x halve dag exclusief voor jou vol inspirerende opdrachten en uitdaging – we gaan het samen dóen, buiten zijn, de natuur gebruiken en ongemak opzoeken en in de tijd erna gebruiken voor verdieping
– tussentijdse inspiratie, feedback en suggesties via whatsapp/mail

Be the change you want to see in the world – Ghandi

Avontuurlijke (innerlijke) kindreis – 3 mnd | € 545

Jij kan een steuntje in de rug gebruiken, een extra set ogen, een warme nieuwsgierige blik van een reisagent op jouw eigen ongeziene én speelse innerlijke kind. En (daarmee) op de band tussen jou en je kind. Als een stukje reisbegeleiding voor ouders tijdens de spiegel en speurtocht die sensitief opvoeden is! Systemisch en lichaamsgericht kijken zal je verwonderen en raken.

– 2x opstelling/coaching
– 2x online reisbegeleiding voor jou als ouder
– integratieoefeningen voor thuis met je innerlijke kind én je kind
– regelmatig mailcontact
– 1x ouder-kind yoga & spel (online of live)

Rouwreis – 3 mnd | € 545

Aandacht voor leven met jouw unieke verlies, rouw en (weer) openen voor levensliefde. Ook als een verlies of gemis heel vroeg in je leven plaatsvond en je er weinig bewuste gedachten over hebt. Juist dan kan systemische en lichaamsgerichte blik een stroom van heling in gang zetten, die al sluimerend aanwezig is in jou. Liefde is de voorkant van rouw, zeg ik graag uit ervaring. En de kracht van die liefde kan je dragen door diepste dalen, om de leven-stroom weer te ervaren.

– 3x opstelling/coaching
– 2x onlinecoaching
– rouw- en levensliefdesopdrachten voor thuis
– regelmatig mailcontact

Sesam open u Eenmalig | € 125
Wil je voorbij je eerste neiging kijken? Ontdekken wat er onder je patroon of blokkade huist en je levensstroom meer voelen? Reis mee en ervaar de innerlijke heilzame beweging op dieper niveau dan woorden zeggen kunnen. Via een Tafel- of /Vloerankeropstelling incl een systemische intake en voorbereiding. Laat je verrassen door de inzichten die zich zichtbaar maken! Zorg dat je na de sessie nog wat tijd en ruimte hebt om het te laten doorwerken.

Combinatie reizen van Jana yoga en Eigenwijs in Evenwicht worden op maat gemaakt naar jouw reiswensen en behoeften en zijn vanaf € 675 voor 3 maanden