Belichaamd Leiderschap start april 2022

Leiderschap begint bij jezelf! Wil jij natuurlijke belichaamde keuzes maken die bij je passen, je innerlijke vrijheid ervaren en je waarden krachtig uitleven?

In deze drie maanden Belichaamd Leiderschap ga je anders kijken naar je werk, je leven en je omgeving, vanuit jouw kern. Want, soms verborgen achter het dagelijkse leven van regelen, gedachten, meningen en emotie, ben jij. Dit is een training van vijf hele dagen inclusief een persoonlijke online intake vooraf en een online debriefing met de groep. Lees hier verder

Embodimentals start op verzoek

is een serie van 3 workshops van een dag rondom leven vanuit je lichaam. We gaan ontdekken, spelen, ervaren, met adem, (levens)houding, zenuwstelsel en belichamen van je waarden. Inclusief elke dag een yogales. Stuur een mailtje bij interesse ✨ monike@eigenwijsinevenwicht.nl

Leef uit je Lijf – Jij wil samenleven met je lijf en innerlijke vrijheid die doorstroomt in het contact met anderen. Zowel persoonlijk als in je professionele functie. Je voelt soms een remming om te kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Iets lijkt je weg te houden van flow en je weet ergens ook wel dat het niet ‘de ander’ is die dat doet. Je weet eigenlijk vaak wel hoe het zit, kent de waaroms en gelooft ook niet meer in quickfixes.

Mooi! Welkom bij deze mini expeditie naar het lichaam en meer nog, via het lichaam naar de stroom van het leven zelf. Het ‘hoe’ leert ons lichaam ons graag, als we haar taal leren verstaan. Het helpt ons onze eigenheid te omarmen en positief bij te dragen in de wereld.

In het kort : We nemen je in deze introductie in embodiment mee door verschillende levensfases voor verdieping in je persoonlijk leiderschap, je professie en meer flow in je leven. Laat je verrassen door systemische oefeningen, meditatie, ademhaling, visualisatie, belichamen van (yoga)houdingen, en een speelse basis om contact te maken met verschillende innerlijke delen: ‘jij’ in allerlei fases en gezichten vanuit je lichaam. Leef het voor en geef het door.

Wanneer: zaterdag 19 juni 2021 van 11.15u tot 15u

Locatie: Mudita Academie & Yoga, Willemstraat 15B in Eindhoven

Maximaal 10 deelnemers

Investering € 70,- incl een heerlijke homemade Indiase Dahl-soep

Door: Tim van Jana Yoga & Monike van Eigenwijs in Evenwicht

Je denkende brein is fantastisch en daarom geven we in deze intro ochtend een tipje van de theorie mee in hoe het zenuwstelsel en de omgeving waarin we zijn, invloed hebben op ons gevoel van veiligheid, op onze emotie, gedachten en acties. Je krijgt kort de achtergronden vanuit de Systemische visie, de yoga filosofie, de Polyvagaal theorie en de wetenschap van spelen.

Maar je gaat vooral veel ervaren. Emoties zijn deze dag welkom om je een kijkrichting te geven. We gaan dóen en verstillen om je lichaam te horen spreken. Er ontstaat ruimte voor bewegen, spelen met ongemak, je openstellen en ontdekken waar je lijf meer van wil. 

Je gaat deze dag verschillende delen in jezelf integreren en werkt met je lijf samen in visualisaties en houdingen om een stukje van je ziel te voelen dansen.  

Embodiment brengt een wezenlijke verandering waarmee je ervaart keuzes te kunnen maken, waar eerder automatisch bepaald gedrag en gedachten ontstonden. Het brengt innerlijke vrijheid en leiderschap om je waarden te leven. Zodat je kan bijdragen wat alleen jij als jij met jouw unieke kenmerken kan brengen in de wereld. 

Breng nieuwsgierigheid mee en je speelse natuur. Je gaat geïnspireerd naar huis met tools om thuis verder te ontdekken.

Meer info of meteen een Jaaa en aanmelden?

0620002326 | tim@janayoga.nl

tim@janayoga.nl | monike@eigenwijsinevenwicht.nl | 06-20002326

Tim studeerde aan de Sporthogeschool, haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en volgde in Nederland opleidingen in meditatie, adem en personal training. Hij inspireert jong en oud hun potentieel te leven. Van yogacoach, tot yoga in de klas, in sportscholen, in het park, van yoga met dementerende ouderen tot opleider van (student)docenten. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Monike is een een reiziger in alle opzichten en een ontregelaar. Ze werkte 10 jaar als social worker en werkt de laatste jaren als reisagent in belichaming – bij rouw, stress en zingevingsvragen, naar speels bezield leven. Yogadocent (opgeleid in India), systemisch begeleider en volgt momenteel de jaaropleiding vol speelsheid ‘Theater van het Leven’, waar ze ook co-trainer is in meditatief bewegen. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & groeien.

Samen leefden ze (met hun twee geweldige meiden) een jaar in India en bieden ze naast workshops, korte en lange retraites, vanaf het najaar 2021 een jaaropleiding in Embodiment.