Yoga en Spel familie 3 daagse

Na de Familie-yoga-ontregel-retraites jul 2019, 2020, 2021
geven we deze nu alleen nog op verzoek

Als ouder met kind of het hele gezin genieten op een inspirerende plek in Brabant met lekker vegetarisch eten, opladen met yoga, meditatie, natuur, spel en een beetje door elkaar gehusseld worden via systemische oefeningen en spel om met nieuwe inzichten, energie en een gevoel van vrijheid thuis verder te gaan!

Wat kun je verwachten?

Je wordt wakker op een plek waar al eeuwen mensen zingeving vinden. De kinderen hebben de ruimte binnen en buiten. Voor wie wil is er een ochtend yoga les. Daarna volg je de geur van vers gebakken brood naar de ontbijttafel waar je samen geniet van het heerlijke eten.

De dagen staan in het teken van het vieren van de verbinding en vrijheid in jezelf en met je gezin, soms wat onconventioneel. Lekker samen buiten zijn, spel en yoga. Breng dus een vleugje nieuwsgierigheid en moed mee op reis 🙂

 Inclusief

  • 2 overnachtingen in een voormalig klooster in een (familie)kamer met gedeeld sanitair
  • De luxe dat er heerlijk vegetarisch uit eigen tuin voor je gekookt wordt (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)
  • Workshops en activiteiten zoals: yoga, spel & creativiteit, wandeling, kampvuur
  • Koffie, thee, limonade en fruit
  • In de vrije tijd genieten in de kloostertuin en de omringende natuur: op loopafstand een kinderboerderij/speeltuintje en natuurlijk zwemwater

✨ Voor wie?
Voor jou als ouder/verzorger met je kind of met heel je gezin, om de alledaagse hectiek te doorbreken en met nieuwe sprankeling en inspiratie verder te reizen.
Speciaal voor kinderen van 6-12.

✨ Je investering

€420 ouder & kind
€225 extra volwassene
€95 extra kind

Voel je welkom!
monike@eigenwijsinevenwicht.nl |
06-20002326 |tim@janayoga.nl

✨ Wie zijn we?

Monike is gezinscoach, systemisch begeleider, hsp expert en yoga docent. Ze heeft een rijke ervaring in het begeleiden van mensen. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor openheid en vertrouwen waaruit de ander kan groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur). Als eigenaar van Jana Yoga inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Uniek is dat ook Jana (11 jaar) en Isha (7 jaar) hun kwaliteiten inbrengen in de retraite. Jana gaf haar eerste les kinderyoga in India en zingt sanskrit mantras vanuit haar hart. Isha laat zien hoe je energie kan omzetten in beweging. In de vorm van yoga, breakdance en adem.

We leefden als gezin een geweldig jaar in India en delen de ervaringen van deze reis en andere levenservaringen graag. We geloven in de kracht van voorleven om oude wijsheden door te geven met speelsheid, diepgang en avontuur. Met als drijfveren: verbinding, het herontdekken van onze natuur en jullie een heerlijke ervaring bieden.

✨ De locatie

De accommodatie is een voormalig kapucijnen klooster met eenvoudige kamers, fijne bedden en gedeeld sanitair. En je zal de energie ervaren van de rustgevende yogaruimte, een aparte meditatieruimte, gezamenlijke eetzaal en de ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! In de tuin staat een speeltoestel voor de kinderen. Aangrenzend aan het klooster loopt een wandelroute in een bosrijke omgeving. Een ideale plek dus waar je kan genieten van de natuur, rust en ruimte.

Ook eens zonder kind in deze omgeving genieten? Welkom bij een van onze 24-uurs retraites met yoga en meditatie 

Of ga mee op avontuur in de krachtige stilte en natuur van de Hoge Franse Alpen tijdens de Yoga en Outdoor retraite