24 uur voor jou – yoga, ongemak, koude, natuur en een speelse basis

2023: 11-12 maart

2022: 26-27 februari | 1-2 oktober

2021 : 22-23 mei | 1-2 oktober

Yes, weer een mini outdoorretraite met 24 uur voor jou, ondergedompeld in yoga (incl meditatie), speels ongemak opzoeken, training van lef- en lachspieren en voor wie wil een koudetraining met ademhaling in een natuurplas vlakbij. De yoga en Outdoor mini retraites zijn in trek, dus ook in 2022 staan er 2 gepland met een Outdoor ochtend en een koude duik. Speciaal voor jou!

Een nacht in een eenvoudige eigen kamer in een monnikcel van een voormalig klooster, met gedeeld sanitair, heerlijk vegetarische eten, prachtige natuur, fijn programma aanbod en veel ruimte.

Het is fijn te weten bij wijzigende maatregelen, dat de locatie onder de hotelregeling open mag zijn en trainingen en educatieve activiteiten doorgang mogen vinden in besloten plaatsen met inachtneming van de basismaatregelen.

Je voelt je op allerlei lagen gevoed en geïnspireerd na afloop. Breng nieuwsgierigheid mee naar jezelf en wat er allemaal in je lichaam schuilt aan emoties, wijsheid en bruisendheid!

Praktische informatie

Wat: 24 uurs Yoga & Outdoor mini trainingsretraite
Wanneer: za 11 maart 15u – zo 12 maart 2023 15u
Waar: Noord Brabant
Voor Wie: iedereen die zichzelf deze 24 uur gunt en
Yoga wordt gedifferentieerd aangeboden, dus geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde. Outdoor activiteit met gemiddelde fitheid prima te doen. Breng nieuwsgierigheid en buiten kleding mee, yoga is meer dan alleen houdingen 🙂
Door wie: Jana Yoga (Tim) en Eigenwijs in Evenwicht (Monike)
Investering: €225 (neem vrij contact op als je weinig te besteden hebt en wel heel graag wil deelnemen)

 Inclusief: 

  • 1x Overnachting in eigen kamer, oude monnikencel met goed matras en gedeeld sanitair
  • 3x heerlijke vegetarische maaltijden
    (1x diner, 1x ontbijt, 1x lunch)
  • Thee, koffie, citroenwater & wat lekkers
  • yoga (mix van traditionele, hatha & yin yoga)
  • adem & klank & speel sessie(s)
  • (kamp)vuur meditatie
  • 1x Outdoor ochtend (incl wandeling met stilte en shinrin-yoku oefeningen in de natuur, yoga incl ademwerk aan het water en voor wie wil: koude training in de natuurplas)

Voel je Welkom!

 Wie zijn we?

Monike is een reiziger in alle opzichten en ontregelaar. Ze werkte 10 jaar als social worker en de laatste jaren als reisagent in belichaming bij rouw en zingevingsvragen, via modderige spiritualiteit naar speels bezield leven. Yogadocent (opgeleid in India), systemisch begeleider en vakspecialist playfullness io. Met compassie, lef en menselijk inzicht zorgt ze voor kalme of speelse openheid en vertrouwen waaruit de ander kan zijn & vanzelf kan groeien.

Tim studeerde aan de Sporthogeschool en haalde in India zijn PG diploma in yoga (+1650 uur) en blijft altijd bijscholen in embodiment, meditatie, adem, personal training) . Hij inspireert hij jong en oud hun potentieel te leven. Workshops, yogacoach, yoga in sportscholen en studio’s, met dementerende ouderen en zorgverleners en opleider van (yoga)docenten. Met zijn bevrijdende humor, verrassende invalshoeken en authentieke manier van yoga in breedste zin doorgeven, nodigt hij uit tot (innerlijke) beweging en stilte om je vrij te voelen.

Samen leefden ze met hun twee geweldige meiden een jaar in India en bieden ze workshops, korte en lange retraites en een 3 maands opleiding in Embodiment: belichaamd leiderschap

monike@eigenwijsinevenwicht.nl | 06-20002326 | tim@janayoga.nl

 De locatie

De accommodatie is een voormalig klooster met eenvoudige kamers (voormalige cellen van monniken), fijne bedden en gedeeld sanitair. Er is de ruime indrukwekkende kapelzaal, een yoga/meditatieruimte voor backup bij regen, en een ruime tuin waar biologische gewassen worden geteeld die ‘s avonds op je bord liggen. Verser kan niet! Vanuit het oude klooster loop je zo de natuur in en door een bosrijke omgeving, waar we op (innerlijke) ontdekking gaan. Een ideale plek dus waar je kan genieten van natuur, rust, ruimte en je eigen natuurlijke staat van zijn.

Kies je liever voor een persoonlijke innerlijke reis? Dicht bij huis is er zoveel moois te ontdekken. Het huis dat je lichaam is en de manier waarop we verbinden met anderen, met de wereld, draagt een enorme wijsheid in zich. Klaar voor deze magische & ongemakkelijke reis?

Eigenwijs in Evenwicht en Jana Yoga bieden sinds 2020 op verzoek intensieve individuele combinatie trajecten aan. Vraag naar de mogelijkheden, we maken een reis voor je op maat, om via bijzondere ontmoetingen met je lijf, adem, de aarde en de relaties en systemen waar je deel van uit maakt, jouw richting te ervaren. En je met elke stap je licht ziet komen op jouw pad.