Reisbegeleiding waar je ontdekt wat de klanken uit je eigen stem aan informatie vrij geven. Om te luisteren en te ontdekken: ruimte en essentie. Vertrouwen op de klank die komt. En daaruit inzicht te laten komen. Vocal Sound Healing kun je wel zeggen.

Bij het klankreizen gaat het om ontdekken en afstemmen op het moment (met alles wat er op dat moment is) via jouw stem.

Meteen een geruststelling (of teleurstelling ;)) misschien: we gaan niet zingen. 

We werken met ‘The sound of the moment”. En met klanken specifiek rondom jouw vraag, of vanuit een orgaan, een pijn, rouw, of juist een verlangen. De klank gaat onze de weg leiden en dat gaat sneller en onverwachter dan via de cognitieve weg alleen.

We zullen nu en dan ook praten tussendoor, maar steeds ook weer met de uitnodiging klank te laten horen. Daarin gaan we samen luisteren en voelen wat er aan informatie door je stemklank te horen is. Je stem liegt nooit, de interpretatie is een waanzinnig leuke ontdekkingsreis.

Het is iets anders dan stembevrijding. Het doel is namelijk niet ‘de stem vrij maken’ of ‘oude pijn oplossen’. Dat kan best gebeuren, dat je vrijheid en ruimte ervaart, grote kans zelfs, en misschien verandert op termijn zelfs je spreekstem.

Maar het ‘doel’ is: je zelf in je oorspronkelijkheid ontmoeten, in het moment aanwezig zijn, ontdekken wat je stemklank aan inzicht geeft. En het ervaren van authenticiteit bestaansruimte, inspiratierichting en essentie.

Voor wie?

Zeker ook voor slimme diepdenkers (HB) en intensvoelers (HSP) die regelmatig vast zitten in hun hoofdelijke denken 😉. (Net als lichaamsgericht of systemische begeleiding is ons cognitieve deel ondersteunend ipv leidend)

Maar elk mens is welkom. Als je je enerzijds wil verbinden met je oorsprong en authenticiteit via je stem (deze is altijd NU) en anderzijds de informatie uit je stem als ingang wil ontdekken rondom iets waar je mee worstelt of een verlangen.

Voor stemklankreizen met je eigen stem is een kennismakingssessie te boeken voor een fijn prijsje: € 55 (incl ruimtehuur en thee, in plaats van de reguliere €85) want reizen met je eigen stem kan spannend voelen én kan me voorstellen dat je geen idee hebt wat dat nou inhoudt. Dus kom het proberen en verwonder je! 

Aanmelden: monike@eigenwijsinevenwicht.nl

Let op: Dit is een andere ingang dan de massageklankreizen, waarbij ik als instrument fungeer om de klank door te laten stromen; klank waarvan de de trilling in jouw lichaam doorwerkt. Tijdens deze klankmassagereizen ben je vrij om zelf stil te blijven of juist mee stem te geven. Daarnaast dus kun je deze de stemklankreizen boeken die puur via jouw stem gaan.