Op innerlijke expeditie met levenskracht, coachtraject op maat

Op expeditie naar jouw menselijke sprankel en de moeite die jij kiest

RUIMTE VOOR ESSENTIE Een stilte in jezelf. Of chaos, het even niet meer weten. Daar begint het spelen, de oorspronkelijke wijsheid van je lichaam en het leven en onze interactie met de wereld. Alsof de tijd verdicht. Het leven vertraagt. Jij er meer bent. En meer fluitend door het leven gaat.

Persoonlijke reizen zijn begeleidingstrajecten waarop we samen op expeditie gaan in jouw innerlijke natuur. Via adem, klank, massage reizen en systemische methodes, (tafel)opstellingen yoga, stem, adem en speelse experimentjes ontdek je waar je heen gaat, waar de stroom vrijer wil stromen en jouw levenslust aanzwelt. Hoe werkt het in jou als mens? Hoe laat jij het leven leiden?

Hierbij laten we ons leiden door de intuïtieve wijsheid van jouw lichaam, en hoort ook (systemisch) natuurcoaching tot de mogelijkheden.

  • Individuele expeditiereis met zingeving en levensenergie om je eigen manier van bijdrage aan de wereld te laten stromen, met lichaamsgerichte oefeningen en systemisch werk (3-4 mnd).
    • Deze innerlijke reis is ook geschikt als je in periode van ommekeer of transformatie bent aangekomen, bv na ziekte, burn-out, maar ook als Rouwreis: liefde dwars door de dood heen en aandacht voor leven met jouw unieke verlies, rouwarbeid en (weer) openen voor levensliefde.
  • Op reis met je (hoog)sensitiviteit en/of neurodiverse brein. We gaan voorbij het label, maar mét de waarde waar dat voor jou voor staat. We pakken je verleden op, maar niet om te ontrafelen. We zetten richting uit, om te ontdekken dat een andere kant nog meer blij brengt. Je gaat onderweg met het belichamen van waarden en dagelijkse keuzes en kijken systemisch wat het veld via je lichaam aan speelsheid en wijsheid meldt. Met ook een top-down ingang: psycho-educatie van het anders-dan-gemiddeld werkende brein, waar ook de Polyvagaal theorie vaak een fijne ingang is met HSP, HB of anders. 👣 Meestal een reis met top-down and bottom op incl patroon-ontworsteling 😉 (3-4 mnd)
  • Avontuurlijke reis als ouder met je (innerlijke) kind (3-4 mnd) – Hand in hand, ondersteuning voor ouders tijdens de spiegel die sensitief opvoeden & kinderen begeleiden is.
  • Be the change-reis (6-10 mnd) – je kiest voor een van de reizen of een combinatie, langer en intensiever. Een stevige impuls in je transformatie, de ommekeer gaan waarmaken, ten volle leven – Be the change you want to see in the world – Ghandi.
  • Sesam open u (eenmalig) – Tafel- of vloerankeropstelling voor meer inzicht in je patroon of blokkade. Ervaar de ontdekking beweging op dieper niveau dan woorden
  • Ademreis of massageklankreis een combinatie van Ademreis waar je via verbonden adem en mijn 1-op-1 begeleiding ontdekt wat nu ruimte wil. Ook is een innerlijke reis mogelijk via een Thaise yoga massage met of zonder stemklank, of een stemklankreis waarbij jou stem je de weg wijst rondom je vragen en verlangens.
  • Digitale of telefonische sparring-sessies horen tot de mogelijkheden als je volop in ontwikkeling bent en soms even wil sparren rondom een thema van jouw keuze. Ik stel je vragen oa via Appreciative Inquiry (positieve psychologie), we geven je verbeelding de ruimte waardoor inzichten volgen, en/of ik prikkel je ziel met ontregeling of ongemak. Deze sessies (ma 10u / woe 11u of vrij 9u) zijn los te boeken wanneer jij voelt dat het klopt.
  • Intensieve combinatie reis met twee reisgezellen: Jana Yoga en Eigenwijs in Evenwicht. Via yoga (het 8-voudige pad), adem en systemische sessie en breinweetjes bieden we context voor jouw route, jouw plek en evenwicht met de wereld om je heen (3mnd)

Tarieven persoonlijke reizen