Mogelijkheden & Tarieven voor persoonlijke reis & begeleidingtrajecten Als onderstaande investering voor jou op dit moment niet (ineens) mogelijk is, voel je vrij contact op te nemen, dan bespreken we de opties.

Voor alle reizen: breng nieuwsgierigheid en open verwondering mee, net als evt vermoeidheid, emoties en verlangens. In alle reistrajecten nemen we de polyvagaal theorie en speelsheid als ingangen, naast lichaamsgerichte oefeningen, breinwetenschap, systemische beelden, klankmassage en/of ademreizen. Ik nodig uit tot ontdekkingen, be in the doing. Zorg dat je na een sessie nog wat tijd en ruimte hebt om het te laten doorwerken, rusten of juist geïnspireerde actie.


Kennismaking (telefonisch/zoom) 20-30 min| gratis

Sparringsessie over thema (telefonisch/zoom) 30/60 min: €40 / €60

Richtingreis 3 – 5 mnd | € 545 | kleinere beurs: € 445

Individuele expeditiereis naar jouw zingeving en bruisendheid, via de ontdekking van jouw menselijke zijn en welk pad je creëert of ontdekt. Wat wil het leven van jou?  

inclusief: 
– 3-4x opstelling/klank/coaching (reken op 90 min per keer)
– 1-2x onlinecoaching
– integratieoefeningen voor thuis – ook licht ongemakkelijke 🙂 
– tussentijds mailcontact 

Die laatste twee om niet alleen tijdens de sessies te ervaren en onbewust te laten doorwerken, maar ook bewust in het dagelijkse te integreren, richting het leven wat jij kiest en waar je blij van wordt door je waar

👣

Be the change wereldreis– 6-10 mnd | € 1049

Jij wil meer, dieper, verder. Een stevige impuls in je transformatie, de ommekeer gaan waarmaken en ten gaan volle leven, leren spelen met keuzes en neigingen. Je gaat de uitdaging niet uit de weg en kent je zelf al heel behoorlijk en kan contact maken met je lichaam en emoties. Toch voelt je dat hier nog meer te ontdekken is en wil je een ervaren reisbegeleider, die spiritualiteit en de (prachtige en pijnlijke) aardse modderigheid beide kan ‘containen’.

Meer informatie op de eigen pagina, zie link

De natuur leert ons via dag/nacht, de seizoenen, in- en uitademing en via de universele wetten, dat er een ritme is van contractie, expansie en verstilling. Dit toepassen in onze dagelijkse leven is super krachtig om voluit te leven je eigen manier van bijdrage aan de wereld te laten stromen. Je kiest voor een waanzinnig mooie intensieve reis in jezelf en je omgeving.

-3x opstelling en/of belichaamde reisbegeleiding evt incl adem/klank
– 2x online sessie waar je behoefte ligt
– theorie en integratieoefeningen in een werkboek voor thuis met mailcontact
– PLUS 1x halve dag exclusief voor jou vol inspirerende opdrachten en uitdaging – we gaan het samen dóen, buiten zijn, de natuur gebruiken en ongemak opzoeken, ademoefeningen, als je wil een koude training om je mentale vertrouwen te ervaren, Thaise yogamassage waar ondersteunend of gebruiken we de informatie uit je stemklank; vol tijd voor om jouw verlangen en richting centraal te zetten en al te ervaren. Zodat je in de tijd erna ka verdieping en praktische keuzes anders zullen zijn.
– tussentijdse inspiratie, feedback en suggesties via whatsapp/mail

Be the change you want to see in the world – Ghandi
👣

Ademreis en/of massageklankreis ✨ op reis via je adem (verbonden adem, rustgevende adem voor omtladimg, energie, inzicht en ervaring; en/of een reis via aanraking, massage beweging en klank om te ontdekken wat je lichaam aanwijst. Een duik in de wijsheid van je lijf.

Eenmalig €85 | 3 rittenkaart € 240 | inclusief huur en thee bij een na-moment, duur 60-75 minuten.

👣

Op weg met je eigen stem ✨coaching via je stemklank & Voice healing; (Meer informatie zie link) – diepe duik in jeZelf en wat is

Kennismaking prijs, want hoe reis je met je eigen stem en het klinkt spannend 😉 so come try voor €55| normaal tarief €85 | 3 rittenkaart € 240 | inclusief huur en thee bij een na-moment, duur 75 minuten

👣

Rouwreis – 3 mnd | € 545 | kleinere beurs: € 445

Aandacht voor leven met jouw unieke verlies, rouw en (weer) openen voor levensliefde. Ook als een verlies of gemis heel vroeg in je leven plaatsvond en je er weinig bewuste gedachten over hebt. Juist dan kan systemische en lichaamsgerichte blik een stroom van heling in gang zetten, die al sluimerend aanwezig is in jou. Liefde is de voorkant van rouw, zeg ik graag uit ervaring. En de kracht van die liefde kan je dragen door diepste dalen, om de leven-stroom weer te ervaren.

– 3x opstelling/belichaamde rouw begeleiding
– 2x onlinecoaching (via stemklank is een krachtige optie)
– rouw- en levensliefdesopdrachten voor thuis
– regelmatig mailcontact

👣

Sesam open u Eenmalig | € 125
In principe werken we met trajecten. Na overleg is soms een eenmalige ontdekkingsessie mogelijk.

Voorbij je eerste neiging ontdekken wat er onder je patroon of blokkade huist en je levensstroom meer voelen. Via een Tafel- of /Vloerankeropstelling incl een systemische intake en voorbereiding. Ervaar de innerlijke heilzame beweging op dieper niveau dan woorden zeggen kunnen & inzichten maken zich zichtbaar!

👣

Avontuurlijke (innerlijke) kindreis – 3 mnd |€ 545 |kleine beurs €445

Je kan een steuntje in de rug gebruiken, een extra set ogen, een warme nieuwsgierige blik van een reisagent op jouw eigen ongeziene én speelse innerlijke kind. En (daarmee) op de band tussen jou en je kind. Als een stukje reisbegeleiding voor ouders tijdens de spiegel en speurtocht die sensitief opvoeden is! Systemisch en lichaamsgericht kijken zal je verwonderen en raken.


– 3x opstelling/belichaamd leiderschap voor ouders live
– 2x online reisbegeleiding voor jou als ouder
– integratieoefeningen voor thuis met je innerlijke kind en je kind
– regelmatig mailcontact

Combinatie reizen van Jana yoga en Eigenwijs in Evenwicht worden ook op maat gemaakt naar jouw reiswensen en behoeften en zijn vanaf € 675 voor 3 maanden

Heb je meer te besteden en wil je dat delen? Ik doe met je mee

Koop een pay it forward ticket

€125 om iemand met een minimum inkomen te laten deelnemen aan een 24 uurs retraite – dit is de kostprijs van de locatie, ons programma beiden we dan gratis aan!

€40 om iemand met een minimum inkomen kosteloos een passende sessie te kunnen aanbieden – inclusief huur van de ruimte en mijn onkosten, de sessie bied ik dan gratis aan!